Restorative Justice

at post-sentencing level supporting and protecting victims

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

BACK

English version

La mediació penal i el paper de la Fiscalia

Remei Soriano

Des de la perspectiva   d’una petita Fiscalia explicaré com varem conèixer el procediment de mediació en l’àmbit penal d’adults, la decisió d’intervenir en la experiència i l’actuació pràctica. Faré referència també a la situació jurídica actual pel què fa a la possibilitat d’aplicar o no el criteri d’oportunitat per part de la Fiscalia i les possibilitats de futur així com els beneficis e inconvenients que veig a la Mediació.

Remei Soriano Campos és membre de la carrera Fiscal des de 1985 amb exercici continuat a Barcelona. Des de l’any 2008 és Fiscal en Cap de la Fiscalia d’Àrea de Terrassa. La Fiscalia d’Àrea de Terrassa compta amb 12 Fiscals a la plantilla que es fan càrrec de dos partits judicials: Terrassa i Rubí.

 


With the financial support from the Criminal Justice Programme of the European Union. The contents of this publication are the sole responsibilty of "Schleswig-Holsteinischer Verband für soziale Strafrechtpflege; Straffälligen- und Opferhilfe e.V" and can in no way be taken to refect the views of the European Commission.